Stedin event – Dag van de toekomst

Event details

  • Thursday | 5 April 2018
  • 13:00 - 20:00

Dag van de toekomst

Wil jij weten hoe de wereld er in 2030 uitziet? Wat de technologische mogelijkheden zijn, hoe je op vakantie gaat en hoe je een robot bouwt? Of wil je meedenken hoe je jouw toekomst waarheid kan laten worden? Laat je dan op 5 april inspireren op ‘De Dag van de Toekomst’. Met vette sprekers, interactieve workshops, een heerlijk diner én de mogelijkheid om te netwerken, ben je nu al gegarandeerd van een topdag!

Een klein tipje van de sluier kunnen we al oplichten: Altijd al eens in een stille en snelle Tesla willen rijden of je in een andere wereld wanen middels een VR-bril. Daarnaast zal niemand minder dan Ancilla van de Leest deze dag beginnen! Ancilla van de Leest stond namens de Piratenpartij op de lijst voor de gemeenteraads-verkiezingen van Amsterdam in 2014. Wil je weten wat zij ziet als mogelijkheden en belemmeringen? Schrijf je dan nu alvast in en garandeer jezelf van een plek!

“Privacy ís een veiligheidsmaatregel. Zonder dit grondrecht als maatschappelijke waarde, leeft de volgende generatie niet langer in een democratie.”

Link for registration: here