KVGN: 14 november meet the boss

Event details

  • Wednesday | 14 November 2018
  • 10:30 - 13:30

Speciaal voor young professionals organiseert KVGN – de vereniging voor bedrijven en professionals in de gassector – een aantal interessante bijeenkomsten waarin je ‘kopstukken’ uit de gassector persoonlijk kunt ontmoeten. Op de ‘Meet The Boss’ bijeenkomst in november kun je kennis maken met Jan Willem van Hoogstraten, CEO van EBN. Hij ontvangt je op een zeer actuele locatie, namelijk de aardgasopslag locatie van TAQA in Bergermeer. De aardgasopslag van TAQA is een ondergronds, leeggeproduceerd gasveld tussen Alkmaar en Bergen (NH) en is sinds 2014 in gebruik. De berging heeft opslagcapaciteit van 46 TWh of 4,1 miljard kubieke meter wat gelijk staat aan het gemiddelde jaarlijkse gasverbruik van 2,5 miljoen Nederlandse huishoudens.
De Gasopslag Bergermeer is de grootste, vrij toegankelijke gasopslag van West- Europa en draagt bij aan energiezekerheid, inpassing van duurzame energie, de concurrerende positie van Nederland op de energiemarkt en aan een goede energieprijs voor consumenten, zowel in Nederland als daarbuiten.

Na de rondleiding op het terrein van TAQA Bergermeer wordt jou een lunch aangeboden door Jan Willem Hoogstraten, CEO va Energiebeheer Nederland (EBN). Tijdens deze lunch zal hij zijn visie op de toekomstige energievoorziening, de positie van aardgas en de ambitie van EBN met jou delen. Kortom, een unieke kans om met elkaar van de te wisselen over alle kansen en uitdagingen.
Deze ‘Meet The Boss’ bijeenkomst is op woensdag 14 november 2018 tussen 10.30 en 13.30 uur. Deelname is gratis en het aantal plaatsen is beperkt, dus zorg dat je er op tijd bij bent!
Wacht niet te lang, want vol = vol.

Om goede netwerkmogelijkheden tussen de professionals te scheppen, worden er niet meer dan 3 personen van eenzelfde bedrijf ingeschreven. De volgende ‘Meet the Boss’ zal in februari 2019 plaatsvinden maar is nog niet gepland.

Aanmelden kan hier.