Essent event – CollegeTour

Event details

  • Tuesday | 26 September 2017

Na een geslaagde College Tour in 2016 met Peter Terium, zal Jong Essent op 3 november voor de tweede keer een College Tour organiseren. Deze middag verwelkomen we wederom een bijzonder gast; ditmaal zal Gerrit Zalm aanschuiven aan tafel van psychologe Jentien Keijzer.

College Tour
Grote kans dat je de setting al kent van tv; een bekende persoonlijkheid, een interviewer en een zaal vol jong en nieuwsgierig publiek. De aanwezige gast wordt geïnterviewd over zijn of haar professionele en persoonlijke leven, in zijn of haar huidige baan, maar ook over ervaringen uit het verleden of over plannen voor de toekomst. Twan Huys hebben we vervangen door een externe, ervaren psycholoog en de plek van de studenten zal worden overgenomen door leden van Jong Essent. Behalve de psycholoog die ‘on stage’ het gesprek met Gerrit Zalm aan zal gaan, zal ook het publiek vragen kunnen stellen. Sterker nog, dat is juist de bedoeling. Jouw kans dus om hem het hemd van het lijf te vragen!

Wanneer?  Vrijdag 3 november
Hoe laat?   Van 14:00 – 18:30 (het interview duurt ongeveer tot 17u, daarna is nog de gelegenheid een drankje te doen)
Waar?        Hoofdkantoor Den Bosch
Meedoen? Aanmelden kan door een mail te naarjongessent@essent.nl met              nena.van.beuningen@essent.nl in de CC. Let op, er zijn slechts 10 plekken. Geef a.u.b aan dat je vanuit YEP komt.

Omdat we veel aanmeldingen verwachten, ontvang je alleen een reactie wanneer we je hebben aangemeld. Bevestiging ontvang je dan binnen één week. Vol is vol.

NB: Zoals jullie weten is Gerrit Zalm aangesteld als informateur van het kabinet. Daarom bij dezen een klein ‘onder voorbehoud’ op de datum.